Borgognone

"Borgognone" verwijst naar de manier van leven en waarden die typerend zijn voor de Italiaanse cultuur, bekend om zijn rijke gastronomie en levensgenieterscultuur


Aspecten zoals het genieten van goed eten en drinken en aandacht voor familie en sociale relaties.

Tempo van het leven, een passie voor kunst en design en een sterke gemeenschapszin. De Italiaanse levensstijl wordt vaak geassocieerd met genieten van de eenvoudige geneugten van het leven en het koesteren van sociale interacties.

 

Ik zie de behoefte in de gezondheidszorg en verwijst naar het toepassen van bepaalde principes en waarden die vergelijkbaar zijn met die van de Italiaanse cultuur.

 

 

Welkom op mijn website!

Borgognone (boer-gon-djone) is ontstaan uit de behoefte om meer te doen met mijn ervaringen welke ik opgedaan als projectmanager.

Misschien een kookboek, een B&B, een eigen koffietent of (doe eens gek) emigreren naar Italië.  Het is allemaal de revue gepasseerd, maar om dicht bij huis te blijven zet ik in op Advies en begeleiding, Trainingen, Inrichtingsadvies, Gastveiligheid, Gastvrijheid en voedselveiligheid. Deze kennis wil ik met u delen.

Een website leek me een eerste stap in de richting gastvrijheid, en voila: Borgognone (ofwel het goede leven) is geboren. 

 

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Jaap Leeuwenburg. Geboren en opgegroeid in de omgeving van Rotterdam en sinds tien jaar samen met mijn vriendin woonachtig in Leiderdorp. In korte tijd was ik aan mijn nieuwe woonplaats gewend geraakt met name door wat de omgeving te bieden heeft. Strand, veel waterrijke gebieden om heerlijk te varen en de leukste plekjes om culinair te genieten. 

 

Ik werk al zo'n 30 jaar met heel veel plezier in en voor de gezondheidszorg. Werkdruk? Ja, zeker! Maar het is de mooiste baan van de wereld en ik ben happy om onderdeel uit te mogen maken met alles wat te maken heeft met de ontwikkeling van voedings- en een gastvrijheidsconcept.  

Kort gezegd komt dat vooral neer op eten, drinken en alles er omheen. Van zelf experimenteren in de keuken tot het grasduinen in de wereld van goede maaltijd producenten en leveranciers van keukenapparatuur. Ik ben altijd op zoek naar het nieuwe en zal ik ook met geïnteresseerde delen. 

 

Als uw adviseur, ondersteun ik of neem ik de leiding over bij uw hotelmatige vraagstukken zowel nieuw- als verbouw van uw keuken, wijziging van het voedingsconcept, projectmatige aanpak of interim-management. 

Mijn vasthoudendheid en winnaarsmentaliteit zorgt ervoor dat ik altijd ga voor het beste resultaat.

Voor iedere medewerker zoek ik naar mogelijkheden om hen zo goed mogelijk te ontplooien tot gastvrouw of gastheer. Door structuur te bieden en de mogelijkheid om te leren op de werkvloer halen wij het beste in iedereen naar boven.

Geen dag is hetzelfde, elke dag opnieuw werken wij met z’n allen keihard aan het uiteindelijke resultaat.

Ik nodig u van harte uit om een kijkje te nemen op mijn referentie pagina. Mocht er iets zijn wat u opvalt, of zijn er vragen dan hoor ik dat heel graag onder het genot van een kopje koffie.