Borgognone

Mijn doel is om zorginstellingen te helpen projectmatig te werken aan het creëren van een optimale ervaring, waarbij de tevredenheid van patiënten en bewoners centraal staat.

Mijn uitgebreide expertise omvat niet alleen gastvrijheid en voedselveiligheid, maar ook het effectief beheren en implementeren van projecten binnen zorginstellingen."

 

Projectmanagement

 

 

In de moderne gezondheidszorg draait alles om gastvrijheid en het welbevinden van de cliënt. Voor zorginstellingen een concreet en direct middel om zich positief te onderscheiden.  

 

Een facilitair projectmanager in de zorg is verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van facilitaire projecten binnen een zorginstelling. De rol van een facilitair projectmanager kan variëren, afhankelijk van de specifieke behoeften en omvang van het project.

 

Als projectmanager streef ik er naar om de klant te ontzorgen. Het ontwikkelen van een voedingsdienst of het verbeteren van het huidige concept om beter geschikt te zijn voor verse, koelverse en vriesverse gerechten, toont jouw inzet om de gastvrijheidsbeleving te verbeteren en tegemoet te komen aan de behoeften van de zorginstelling. Dit kan een positieve impact hebben op de ervaring van patiënten en medewerkers.
 

Daarnaast is budgetbeheer een cruciale verantwoordelijkheid. Het zorgen voor een efficiënt gebruik van de beschikbare middelen en het bewaken van bijvoorbeeld het voedingsbudget en de voedingsdagprijs. Maar ook u als klant te ontzorgen en een project binnen de gestelde financiële grenzen te voltooien.

 

Als je specifieke vragen hebt over een van deze taken of als ik je ergens anders mee kan helpen, laat het me dan gerust weten!

 

Wat kan ik voor u doen:

  • een Quickscan of een 0-meting van de afdeling maken:
  • het hervormen of verbouwen van de centrale keuken, de afdelingskeuken of het bedrijfsrestaurant: 
  • ideeën en concepten visualiseren voordat ik ze in echte projecten omzet. Den hierbij aan een 2D of 3D  van uw keuken, restaurant en/ of  afdelingskeuken
  • adviseren in de aankoop van keukenapparatuur en benodigdheden een capaciteit berekening opstellen
  • uw medewerker trainen en begeleiden bij nieuwe voedingsconcepten en ondersteunen bij een implementatietraject  

 

Hulp of ondersteuning nodig?

neem dan contact met mij op! 

 

Btw nr. : NL004564367B76

KvK: 88209059